הוכרז הזוכה הראשון בפרס עיצוב התכשיטים של ה-CFDA ומוגת היוקרה טיפאני
ביום רביעי בערב התקיים אירוע מיוחד בחנות הדגל החדשה של טיפאני בניו יורק. אירוע בו הוכרז הזוכה הראשון בתחרות שיזמה עם איגוד המעצבים האמריקאי ה-CFDA. הפרס הוא הראשון שנותן האיגוד עבור מעצבי תכשיטים צעירים. בדגש על מעצבים המצליחים למצב ולהמציא את התכשיט מחדש.
הזוכה הראשון של פרס טיפאני הוא המעצב האמריקאי ג'מיל מוחמד בעל המותג KHIRY. המעצב יזכה לעבוד בתשלום במותג היוקרה לאורך שנה ולהתמקצע במגוון תחומים וכן גם יקבל מענק של 50 אלף דולר על מנת להמשיך ולפתח את המותג האישי שלו. המעצב נבחר בעקבות העיצוב הייחודי, והעיצוב המקצועי והמתקדם שהציג לחבר השופטים. אשר שילב חדשנות עם מיומנות בצורה שהיתה על פי השופטים כזו שלא היה אפשר לפספס.
ה
אחרי כל הדיווחים והדחיות והחששות – טיקטוק הפסיקה לפעול בארה"ב
משתמשים אמריקאים שנכנסו לטיקטוק בימים האחרונים ראו את ההודעה שמסמנת את סיום פעילותה. "החוק שמונע את פעילות טיקטוק בארה"ב נכנס לתוקפו לצערנו, זה אומר שאתה לא יכול להשתמש בטיק טוק עכשיו" נכתב למשתמשים. אך המסר לא עצר שם, הוא המשיך וקרא באופן אישי לנשיא טראמפ לשנות את הדבר. "אנחנו מקווים שהנשיא טראמפ אכן יעבוד על מנת למצוא פתרון ולהחזיר את טיקטוק ברגע שהוא יכנס לבית הלבן. חכו לעדכונים".
במשך חודשים ניסתה תעשיות האופנה והביוטי להבין איך ישפיע הדבר על העסקים שלהם. נכון להיום הסגירה של האפליקציה משפיעה על עשרות אלפי יוצרי תוכן עליהם נשענה התעשייה. עסקים רבים שביססו את מעמדם בפלטפורמה ובחנות שלה איבדו את החשבונות שלהם ואיתם את מקור הפרנסה. נכון להיום נראה כי יש מאמצים מצד ממשל טראמפ לשנות את ההחלטה, שהוא יזם. ועל פי הדיווחים אילון מאסק מנסה לרכוש את האפליקציה על מנת להמשיך את קיומה. וראינו איך זה עבד בעבר…
דיור מודיעה על הצגת קולקציית החורף הקרובה שלה בקיוטו, האם זו התצוגה האחרונה של מריה גרציה קיורי?
בימים האחרונים מפרסם בית האופנה דיור את הידיעה על התצוגה הבאה בכל דרך אפשרית. הידיעות על לוקיישנים מיוחדים לתצוגות אכן יוצאות כל הזמן אך משהו שונה הפעם. דיור בחרה להציג את קולקצית החורף הקרובה שלה ל-2025 בקיוטו יפן. ולהדגיש כי מדובר יהיה בקולקציה ששל המעצבת. בעבר ראינו איך לוקיישנים מהסוג שמורים לרוב לקולקציות ריזורט או קוטור מיוחדות. במיוחד תחת ניצוחה של קיורי שנהגה להפיק תצוגות קוטור קרוב לקהל היעד שלהם. קחו לדוגמא התצוגה האחרונה שהיתה בהודו בשיתוף בעלי מלאכה מיוחדים מהאזור.
אז למה תצוגת רדי טו וור שוטפת מוצגת בקיוטו יפן? נכון לא מדובר באירוע מאוד חריג. אך הוא מגיע בעיתוי מעניין. שכן בחודשים האחרונים התעשייה רועשת וגועשת בגלל ידיעות על יציאתה שלל קיורי וכניסתו של ג'ונתן אנדרסון. האם זו תהיה הקולקציה האחרונה של מריה גרציה קיורי? אם תשאלו אותנו ההימור הוא – בהחלט כן.