כל סטודנט מגיע לנקודה הזו בה הוא מתלבט איזה קורס בחירה לקחת. במחלקה לעיצוב אופנה בשנקר האופציות כל כך מגוונות ומעניינות שמרבית הסטודנטים מוצאים את עצמם חושבים על מה יבחרו כבר בתחילת התואר. השנה בקורס המשותף לסטודנטים מהמחלקות לעיצוב אופנה ולעיצוב טקסטיל "Good intentions" התקיים שיתוף פעולה מיוחד. שיתוף פעולה עם הוועד לספורט פראלימפי ולספורטאים נכים… והתוצאות? וואוו.
במהלך הקורס המשותף, כל צמד מעצבים עבד בצמוד לספורטאי/ת נכה. ההכרות עם הספורטאים הסטודנטים והצרכים שלהם הובילו את הצמדים לערוך מחקר לעצב מערכת לבוש אופנתית בהתאמה אישית עבור כל ספורטאי ובהשראתו. חלק מהספורטאים שלקחו חלק בפרויקט ייצגו את ישראל במשחקים הפאראלימפים שיתקיימו באולימפיאדת טוקיו ב-2020. מתוך הדיאלוג שנוצר יכלו הסטודנטים להתייחס בתהליך העיצוב למגבלות הפיזיות והצרכים של כל ספורטאי ולהציע פתרונות פרקטיים שיוטמעו במערכות הלבוש.
אחד הספורטאים בפרויקט היה נדב לוי, שחקן בוצ'ה בעל שיתוק מוחין. נדב מתמודד בעקבות שיתוק המוחין עם אתגרים סביב נושא לבישת הבגדים. בשיחות אתו הסטודנטיות תמרה גולן ועמית גלעדי למדו שהוא היה רוצה ללבוש בגדים מחויטים אך נתקל בקשיים. "בתהליך בניית הדגמים ניסינו למצוא פתרונות מבניים וטקסטיליים כדי ליצור לו מערכת לבוש שתהיה נוחה ללבישה ועם זאת במראה מחויט וספורטיבי". התוצאה? לאחר תהליך ארוך ואפיון נכון הצליחו ליצור הסטודנטיות מערכת לבוש מחויטת המאפשרת בעזרת שילוב של סריג ואריג לבישה והסרה של הג'קט באופן עצמאי.
הדגש שניתן בשנקר על האופן בו כל מעצב יכול להשפיע לחיוב על העולם הוא קריטי. הסטודנטים של היום צריכים ללמוד כיצד הם יכולים להשתלב ולשנות את אחת התעשיות הכי בעיתיות בעולם. צוות ההוראה בשנקר עושה עבודה מצוינת ומחנך את ה סטודנטים להיות בני אדם בעלי אופקים רחבים, ובעלי יכולת להשפיע העולם בו הם חיים לטובה, בעזרת הכלים העיצוביים שניתנו להם. בקורס "good Intentions" הדבר בא לידי ביטוי בצורה הטובה ביותר והתוצרים הסופיים מעבר לכך שהם יפיפיים, הם גם מחממים את הלב וגורמים לנו להאמין בעתיד טוב יותר.