דיברנו לא פעם על כך שבתי האופנה הגדולים מנסים לנצל את שוק הביוטי לטובתם. כעת בית האופנה הגדול בעולם, לואי ויטון מכריז כי גם הוא נכנס לקטגוריה. וכי את המחלקה החדשה תוביל לא אחרת מאשר פאט מקגראת'
על פי הדיווח הרשמי בווג, לאחר 4 שנות פיתוח מוציא בית האופנה הצרפתי לאור את קו האיפור והטיפוח הרשמי שלו
לאורך השנים היו שמועות על קו איפור שרוקם עור וגידים. אך מעולם לא התפרסמה הוכחה כי הדבר אכן קורה. היום, ימים ספורים לאחר שהחל שבוע האופנה פריז לעונת קיץ 2025 יוצאת הודעה רשמית. בה מתואר כי לואי ויטון ביוטי נולד תחת ניצוחה של לא אחרת מאשר המאפרת העסוקה ביותר בתעשייה פאט מקגראת'. אשר תהיה הקריאייטיב דירקטור של המחלקה כולה.
בווג נכתב כי המאפרת עמלה על מנת לייצר קו המבטיח את הרמה הגבוהה ביותר של ה"אומנות". כל הפריטים נוצרו עם תשומת לב קפדנית לפרטים הקטנים ביותר. ובפורמולות חדשניות שעוד לא נראו קודם לכן. "[לליין] גישה אומנותית לאיפור המשלבת את המורשת והמסורת של בית האופנה עם הפיתוחים החדשניים ביותר שיש למעבדות הצרפתיות להציע." אמרה בראיון לווג. "זה משמעותי, זה נצחי, וכל מוצר ומוצר מטופל ומיוצר כמו אובייקט של תשוקה."
שיתוף הפעולה בן הצדדים הוא המשך ישיר של העבודה המתמשכת לאורך השנים, שכן מקגרו אמונה על מראות האיפור של המותג כבר תקופה ארוכה
"אני יוצרת מראות איפור עבור לואי ויטון כבר שנים רבות. יש לנו חזון משותף של יופי ואנחנו משתפים פעולה בצורה שמרגישה טבעית לחלוטין. אבל בכל עונה יש הפתעה וטוויסט! לה ביוטי לואי ויטון היא הרחבה מושלמת של המסע שעברנו ביחד."
בשלב הראשון נוכל לראות מוצרי בסיס לצד קולקציית מוצרים משלימים ואקססוריז כך לדוגמא הקו יושק עם מגוון מרשים של שפתונים, באלמים שקופים וצלליות. כולם משקפים את סגנונה הייחודי של מקגראת' ואת קודי המותג האייקוניים. עוד נוכל למצוא מוצרי עור קטנים ייעודיים לאחסון האיפור. הדבר יבוא לידי ביטוי בתיקי איפור גדולים במראה וינטג'. ואפילו נרתיקי שפתונים ותיבות מיני. הליין כולו יושק בסתיו 2025 ב-115 חנויות ברחבי העולם ואפשר להעריך שיגיע גם לישראל.