BringThemHomeNow#

בפעם הראשונה ויקטוריה סיקרט ממנה קריאייטיב דירקטור ועוד בחדשות האופנה 

בפעם הראשונה בהיסטוריה שלה ויקטוריה סיקרט ממנה קיראיטיב דירקטור  

ימים ספורים בלבד לאחר ההכרזה של and other stories על מינוי קריאטיב דירקטור למותג, מגיעה הכרזה חדשה. הפעם מצד מותג ההלבשה התחתונה ויקטוריה סיקרט. בשנתיים האחרונות ראינו כיצד המותג משקיע את כל כולו בניסיון שיקום. החל משינוי מהותי של ערכי המותג ועד להחזרת התצוגה השנתית בצורה מכילה יותר. כעת מגיע גם אסטרטגיה חדשה. לפי הפרסומים בויקטוריה סיקרט שכרו את המעצב אדם סלמן כסגן נשיא בכיר ומנהל קריאייטיב ראשי למותג. 

סלמן שיתחיל לעבוד במותג ב-14 בחודש היה עד לא מזמן סמנכ”ל העיצוב בחברה המתחרה. SAVAGE של ריהאנה. המעצב עבד לאורך השנים בעיצוב תלבושות לבמה וכך גם הכיר את הזמרת. כאשר ריהאנה ייסדה את מותג ההלבשה התחתונה שלה היא לקחה אותו איתה למסע. המותג הפך עם השנים לאלטרנטיבה והמתחרה ישירה של VS על ידי קידום כל הערכים שהיו חסרים לה. אינקלוסיביות, דימוי גוף חיובי וביוטי עצמי נועז. מעניין לראות את המעצב שעזר לייסד את פנטי עובר למתחרים. האם בויקטוריה סיקרט מוכנים בכלל לשינוי שהוא יביא איתו? או שהוא שמא הוא יהיה זה שיאלץ להשתנות? 

אלכסנדר ווטייה מוצא את עצמו מחוץ למותג שייסד לאחר הרכישה

 המעצב הצרפתי אלכסנדר ווטייה, ידוע בעיצובי הקוטור המיוחדים שלו. במשך 16 שנים המעצב יצר שמלות לנשים המפורסמות בעולם. ב-2014 הוא זכה בתואר היוקרתי "הוט קוטור". והפך למותג מועדף על השטיח האדום. הוא הלביש את כולן והיה אהוב במיוחד על ריהאנה וביונסה. למרות הצלחתו החברה התמודדה עם הקשיים הכלכליים האדירים שהביאו השנים האחרונות על התעשייה. קשיים שהובילו לפשיטת רגל ב-2024.

ביוני האחרון המותג נרכש על ידי ענקית האופנה ריבולב תמורת 500,000 דולר בלבד. במעמד הרכישה היא התחייבה להשקיע 6 מיליון אירו בהשקה מחדש של המותג. כחלק מהרכישה הורשה ווטייה לשמור על אחזקות מיעוט וזכויות הצבעה. אלא שכעת מתפרסמים דיווחים לפיהם ההשקה המחודשת תהיה קטנה מהרגיל ותתקיים בלעדיו. הדבר עוד לא מאומת באופן סופי ובריבולב לא מסרו תגובה לתקשורת.

אחרי כל המאבקים באדידס – טום בראון לא מצליחה לרשום סימן מסחר על 4 פסים 

שנים נאבקה חברת טום בראון לקבוע כי כל אחד יכול להשתמש בפסים וכי אין בהם יחד "סימן מסחר" אלא "דוגמא". היום אותה קביעה שהיא עצמה הצליחה לבסס ולזכות בגינה בעבר… נושכת אותה בתחת. החודש לא אישר משרד הקניין הרוחני של האיחוד האירופי (EUIPO) לרשום 4 פסים כסימן מסחר של החברה. המשרד קבע כי מדובר בעיצוב גיאומטרי פשוט "חסר ייחודיות מובנית". הוא אף ביקש מהמותג להוכיח ש-4 פסים זה האופן בו הציבור מזהה אותו בעולם. 

טענות עורכי הדין של בראון כי מדובר רישום מדויק הכולל מיקום (על יד שמאל למעלה) והאופן בו מסודרים הפסים לא הועילו. העמדה נשארה על כנה. ולפיה "חתימות ויזואליות עדינות" חייבות לספק ראיות חזקות להכרה צרכנית רחבה של העיצוב כסימן מסחר, ולא רק כ"קישוט". שנים של מלחמה מול אדידס הובילו לפסילה עצמית, איזה כאב לב

Translate